Misztériumok Baráti TársaságaÜzenet a távolban élő magyaroknak


Az óhazából szólok hozzátok magyarok. A népek és nemzetek egy bizonyos szint felett már nem jönnek számításba, mert az a lényeg, hogy mindnyájan hallhatatlan isteni tudatok vagyunk. Ez a tény valamennyiüket összeköt.
Egy meditációs csoport vezetője vagyok. Hosszú időkön át végzett meditációs utazásaink során az isteni tudat igen nagy mélységeit tártuk fel. Munkáink felölelik nemcsak az ismert dimenziókat, hanem a létesülés belső lényegét alkotó erőszinteket is.
A Vízöntő korszak az emberiség nagy vízválasztója. Az anyagba öltözött emberi faj tovább fejlődésének nagy lehetősége van ebben a korszakban megadva. Túl tud-e lépni az anyagi, logikai szinten? Természetesen a fejlődést akadályozó erők is működnek és az egész emberi fajt támadják. Különösen nagy erejű az a támadás, amely Magyarországot és a magyar népet éri. Ezeknek a támadásoknak elhárítására és az egész emberi faj védelme érdekében rendszeresen naponta, nyilvános meditációkat tartunk az Interneten.
Erre a munkára hívnám fel a figyelmüket és kérném azokat, akik erre hajlandóságot éreznek, hogy csatlakozzanak az egész emberi fajt védő és fejlődését elősegítő meditációkhoz.
A meditáció első részében mindig új dimenzió erőkbe megyünk be, a további munkáinkat pedig a létesülés rendjét fenntartó Buddhák tudatában, segítségükkel, közösen végezzük.
Gondoljunk a jóga régi tanítására „ezen az úton egyetlen lépés sem vesz kárba”.
Minden útmutatást és segítséget megtalálnak honlapunkon: www.mbt-mystery.org.

Mindenkit tisztelettel köszöntök: Tálas László
Misztériumok Baráti Társasága Kultúrtörténeti Egyesület.

Frissítve: 2009. 08. 31.

Creative Commons License