Misztériumok Baráti TársaságaIngyenes előadások

Az Egyesület előadásai mindig ingyenesek, illetve ezekre az előadásokra nincs semmilyen belépési díj.
Az előadásokon elhangzó oktatások és meditációk online meghallgathatóak, illetve később megtalálhatók a letöltések tárhelyen.

2015. 12. 12. Az év utolsó előadása Budapesten. Helyszín a Láng Művelődési Központ. A megszokott módon reggel kilenckor kezdünk és az előadás élőben hallgatható lesz az Interneten keresztül.

2015. 12. 05. Ezen a hétvégén Nagykanizsán tart előadást az Egyesület vezetője. Helyszín a Kodály Zoltán Múvelődési Ház, 8800 Nagykanizsa, Csengery út 67. Az előadás kezdetet 10 óra, előre láthatólag 11 órakor kezdődik a meditáció. Az előadást és a meditációkat is élőben hallgathatják az Egyesület honlapján keresztül.

2015. 11. 14. Az Egyesület meditálói több mint húsz év rendszeres meditáció során, a dimenziószintek egész sorozatán haladtak végig. Ezt nevezzük a megtett útnak. November 14-én a Láng Művelődési Központban az előadáson résztvevők ennek a megtett útnak az ismertetését hallgathatják meg. Délelőtt és delután a megszokott módon élő meditáció lesz. Az előadás kezdete reggel 9 óra.

2015. 10. 10. Az Elixír Magazinban tévesen jelent meg a következő előadás dátuma. Tehát nem szeptember 12-én lesz, hanem október 10-én. Ennek az előadásnak a helyszíne szintén a Láng Művelődési Központ.
Az előadás tervezett programja a következő:
- Az előadások és meditációk reggel 9 órától délután 5 óráig tartanak. 12 órától 13:30-ig ebédszünet.
- Az oktatás témája: Az ezer éves krisztusi birodalom szellemisége.
Brachma új nappalának és éjszakájának kezdetén vagyunk. A korszak munkásainak kinevelése. Tömeges lélekcserék a munkások lelki és spirituális szintjének elérésére. A Vízöntő korszak új fejlődési perspektívái. A korszak kezdetére vonatkozó isteni rendelkezések és parancsok.
- Délelőtti meditáció: Dimenzió utazás a negyedik párhuzamos-, vagy iker-univerzumba. Az ottani Föld bolygón Angliába helyezkedünk be. Az ottani Londonban megnézzük a működő fúziós reaktort. Majd ellátogatunk egy tenger alatti titkos kutatóbázisra. Ez után egy pillanat alatt Magyarországra megyünk. Meglátogatjuk az ott élő magyarországi hasonmásainkat.
- Délutáni meditáció: Meghalt szeretteinket hívjuk és felvisszük őket a Szentháromság színe elé. Itt van egy záróvonal, amelyet ha át tudnak lépni azonnal egy fényruhát kapnak. és a keresztények mennyországába kerülnek.

2015. 08. 29. Ez az előadás szintén egész napos és a helyszíne szintén a Láng Művelődési Központ.

2015. 08. 01. Szintén a Láng Művelődési Központban lesz az egész napos előadás. Az előadás reggel kilenc órakor kezdődik. Délelőtt szó lesz az Egyesület által megtett útról, illetve az elért szintekről. Délelőtt és délután is lesz meditáció. Az egyik meditációban egy kozmikus energiatöltő központot fognak a résztvevők megismerni, egy úgynevezett éteri liliomot.

2015. 04. 04. Az Egyesület vezetője, Tálas László, ingyenes előadást tart a Láng Művelődési Központban. A Láng Művelődési Központ címe 1139 Budapest, Rozsnyai u. 3. Az előadás kilenc órakor kezdődik és a déli ebédszünet után, valószínűleg öt óráig tart. Témája a Földünk spirituális helyzete és a jövőkép isteni eszméi. Délután az Egyesület vezetője meditációt fog tartani az érdeklődők számára.

Frissítve: 2015. 12. 08.

Creative Commons License