Misztériumok Baráti TársaságaKrisztusi birodalomA zodiákus csillagjeggyel jelölve a Vízöntő Korszakot nevezzük így. Erre a korszakra, mint az emberiség új aranykorszakára különleges szabályok érvényesek. A krisztusi birodalom isteni korszakparancsai a következők:
1. Minden a Földön valaha jó szándékkal létrehozott emberi és nem emberi mágikus berendezést meg kell javítani és ismét működtetni kell az új korszaknak megfelelően.
2. Az ördögi erőket ki kell űzni.
3. A Fekete mágiával dolgozókat le kell zárni.
4. Az ősi misztériumokat a Vízöntő Korszak fejlettségének megfelelően fel kell ujítani, és az egész világon el kell terjeszteni.
E parancsok végrehajtása, mint folyamat elindult, és jelenleg is zajlik. Ezen kb. ezer évig tartó év alatt két Világtanító buddha fogja az emberiséget felkészíteni a faj dimenzióváltására. A korszak első buddhája, Maitreja buddha, aki tanításait rövidesen, pár éven belül megkezdi, az emberiség spirituális szintjét fogja megemelni, míg a második buddha az éteri szintjét. Maitréja tanítása kb. ötszáz évig, az új buddha színrelépéséig fog hatni.
A krisztusi birodalom alatt úgynevezett bódhiszattva iskola fog beindulni és működni a Földön. Ez nagy ritkaság az univerzumban, úgyhogy a Föld ilyen módon is a törekvő lények gyűjtőhelye lesz.

Miért lesz aranykor a krisztusi birodalom?

Mert a Földön csak erkölcsileg, etikailag magasan fejlett lelkű emberek maradhatnak. Ennek következtében a bűnözés megszűnik, a testvéri szeretet, a másiknak való segíteni akarás általánossá válik. Olyan hihetetlenül kellemes atmoszférában fognak élni az emberek, ahol a feszültség eltűnik, a háborúk megszűnnek, a természeti kataklizmák szinte eltűnnek, a betegségek visszaszorulnak. Az emberek nem lesznek egymás farkasai, hanem egymás segítői. Mindez akármennyire is hihetetlennek tűnik, meg fog valósulni. Nem azért, mert ezt mi állítanánk, hanem azért, mert ez a Földre és az emberi fajra vonatkozó isteni akarat.

Frissítve: 2009. 09. 03.

Creative Commons License