Misztériumok Baráti TársaságaMagunkrólA Misztériumok Baráti Társasága Kultúrtörténeti Egyesület 1993-ban alakult meg hivatalosan. Már az előtte levő évben is rendszeresen találkoztunk a Láng Művelődési Házban, ahol hetente egyszer meditáción vettünk részt. A kezdeti próbálkozások után egyre inkább nyílt egy csakrák erő szintjein való felmenetel lehetősége. Először az univerzum felépítése tárult fel, majd a LÉT vagy más elnevezéssel az isteni tudat dimenzió szintjei nyilvánultak meg számunkra. E szinteken apránként túlhaladva, elértük a LÉT belső magját. Itt áthaladva a Buddhai tudatdimenziók szintjei tárultak fel. Jelenleg az ezekkel való munkakapcsolat, és a közösen végzett munkák egyre hatásosabb kiépítésén dolgozunk. A munkáink közé tartozik Földünk védőpajzsának tisztítása, és a bolygó egyre hatásosabban működő védelmi rendszerének kiépítése, majd az isteni védelem hathatós, mindenre kiterjedő és évszázadokon át működő eszméjének le hozatala anyagi világunkba, és az egész Földre vonatkozó isteni akarat végleges megvalósítása is.
Ezekkel a munkákkal a Vízöntő korszak, és a Krisztusi birodalom kezdetének tudatos feltisztítását és eszméinek a beindítását is a nekünk kiadott úton haladva megkezdjük.

Magam Tálas László vagyok az Egyesület elnöke. Huszonöt éven át voltam tanítványa egy tanítónak, mesternek. Baráti társaságunknak az egyesületi formát választottuk, mert valamilyen jogi formában meg kell jelennünk. Most a régi beavatások újra indításával és felélesztésével foglalkozunk, amely a Vízöntő korszak fejlettségi fokához és annak eszméihez igazodik.

Az Interneten, műsorszóró szerver segítségével, élőben, meditációt sugárzunk, amelyen dimenzió utazásokkal egybekötött egyesületi munkákat végzünk. Előre figyelmeztetek mindenkit, hogy a Buddhai dimenziók nem tűrik a boszorkányokat és fekete mágiával dolgozókat. Nagyon súlyos büntetésre számíthatnak azok, akik másoknak ártó szándékkal vesznek részt ezeken a meditációkon.
Tudjuk azt, hogy ezek a fejlődésben súlyosan visszamaradt tudatok mindezekkel a figyelmeztetésekkel nem fognak törődni és kiteszik magukat a finom-testeik energia vezetékeiket megsemmisítő büntető erőknek, de a figyelmeztetést előzetesen mégis meg kellett kapniuk a lélek tanítása miatt.
A lezáró erők ellen nincs védelem.
Minden egyéb információt megtalálnak weblapunkon. Útmutatást találnak az élőben sugárzott meditációkba való bekacsolódáshoz is.

Adatvédelmi információk

Weboldalunkon nem használunk sütiket, illetve nem követjük nyomon a látogatóinkat. Az Egyesület adatvédelmi szabályzata letölthető innen.

Frissítve: 2018. 06. 16.

Creative Commons License